Ωροσκόπιο
Μηνιαίες ΠροβλέψειςΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Ζώδιο του μήνα: Ταύρος

Το ζώδιο του Ταύρου έχει σχέση με τη θεά του έρωτα και της αγάπης, την Αφροδίτη, που γεννήθηκε από τα τεμαχισμένα γεννητικά όργανα του Ουρανού, όταν με δόλο τα έκοψε ο Κρόνος, τα πέταξε στη θάλασσα και ήρθαν σε επαφή με τον αφρό των κυμάτων. Σύμφωνα με την μυθολογία η Αφροδίτη είναι η προσωποποίηση της σωματικής ομορφιάς, του αισθησιασμού, της ηδονής και συγχρόνως αντιπροσωπεύει την αρμονία και την παραγωγική γονιμότητα σ’ ολόκληρο τον αισθητό κόσμο.

Θετικά:

Σταθερός, υπομονετικός, ανθεκτικός, πρακτικός, αισθησιακός, γλυκός, τρυφερός, πιστός, αφοσιωμένος, στοργικός, έμπιστος, φιλόξενος, ισορροπημένος, ειλικρινής, με καλλιτεχνική φλέβα, με αγάπη στην οικογενειακή ζωή, ευθύς, συντηρητικός.

Αρνητικά:

Καλοπερασάκιας, πεισματάρης, δογματικός, κτητικός, άπληστος, υλιστής, αυταρχικός, τεμπέλης, αμφίλογος, σκληρός, αργοκίνητος, εγωιστής, παραπονιάρης, ευέξαπτος, αφελής, σχολαστικός, ασυγκράτητος.

Κυβερνήτης πλανήτης: Αφροδίτη

Λέξη κλειδί: Σταθερότητα

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2013- 2014

Μάιος: Η ολική έκλειψη που γίνεται στο ζώδιό σας στις 10 του μήνα θα ευνοήσει τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικονομικά σας. Μέχρι το τέλος του μήνα ο Άρης από το ζώδιό σας σας δίνει την απαιτούμενη ενέργεια για να τα καταφέρετε σε όλους τους τομείς αλλά σας προσδίδει και μία νευρικότητα γι’ αυτό και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας.

Ιούνιος: Ο Δίας μπαίνει στον Καρκίνο και σας δίνει ενέργεια, κέφι και αισιοδοξία. Η νέα Σελήνη στις 23 Ιουνίου στον Αιγόκερω σας επηρεάζει θετικά και δίνει λύσεις σε σημαντικά σας προβλήματα. Προσέξτε όμως κάποια απρόβλεπτα έξοδα μήπως σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ιούλιος: Αυτόν τον μήνα η Αφροδίτη από τον Λέοντα μεγαλώνει τη γοητεία σας αλλά σας φέρνει και κάποιες οικογενειακές συγκρούσεις. Ευτυχώς όμως προς το τέλος του μήνα η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και η κατάσταση διορθώνεται. Αυτό το διάστημα μάλιστα ευνοεί και τους ελεύθερους του ζωδίου για να βρουν το μεγάλο έρωτα που αναζητούν εδώ και καιρό.

Αύγουστος: Η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και αυτό σας δίνει την ευχέρεια να ασχοληθείτε με τις οικογενειακές και κοινωνικές σας επαφές. Ο μήνας χαρακτηρίζεται από έντονη κοινωνικότητα. Η πανσέληνος του Αυγούστου ευτυχώς σας επηρεάζει θετικά και σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

Σεπτέμβριος: Ο Ερμής από το Ζυγό δίνει ώθηση στα επαγγελματικά σας θέματα και εσείς νιώθετε πιο έτοιμοι για να προχωρήσετε τα νέα σας σχέδια. Με ό,τι κι αν καταπιαστείτε θα τα καταφέρετε γι’ αυτό μην χάνετε λεπτό, ξεκινήστε αμέσως τη δουλειά.

Οκτώβριος: Αποφασισμένοι και πολύ κοινωνικοί εμφανίζεστε τον Οκτώβριο και αυτό οφείλεται στην παρουσία του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου από τις 15 του μήνα και μετά. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε σημαντικές επαφές τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον αισθηματικό. Πριν πάρετε όμως οποιαδήποτε απόφαση ελέγξτε καλά ό,τι σας λένε.

Νοέμβριος: Η ηλιακή έκλειψη στις 3 Νοεμβρίου επηρεάζει τις σχέσεις σας και σας κάνει έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα. Αν είστε ήδη σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να κάνετε συζητήσεις για την πορεία της ενώ αν είστε ελεύθεροι έχετε μεγάλη πιθανότητα να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας. Επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ο μήνας, κυρίως στο πρώτο του μισό, προδιαγράφεται θαυμάσιος.

Δεκέμβριος: Η νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 2 του μήνα αλλά και η πανσέληνος στους Διδύμους στις 17 φέρνουν την... άνοιξη στα οικονομικά σας και εσείς έχετε κάθε λόγο να αποχαιρετάτε ένα δύσκολο ούτως ή άλλως έτος... με χαμόγελο. Εξάλλου και στα προσωπικά σας δεν τα πήγατε κι άσχημα... έτσι δεν είναι;

Ιανουάριος: Ο πρώτος μήνας του 2014 δεν κρύβει κάτι το ιδιαίτερο για εσάς. Αν εξαιρέσουμε τα λίγα νεύρα και τις μικρές αναβολές που μπορεί να σας φέρει η παρουσία του Κρόνου απέναντι από το ζώδιό σας δεν υπάρχουν άλλες αιτίες για να σας αγχώσουν αυτόν τον μήνα.

Φεβρουάριος: Ουδέτερος μήνας ο Φεβρουάριος για εσάς, κυλάει χωρίς έντονα φαινόμενα. Βέβαια δεν θα λείψουν οι προβληματισμοί και τα άγχη αλλά στην ουσία δεν θα προκύψουν σοβαρά προβλήματα. Αν είστε σε σχέση προσέξτε τη συμπεριφορά σας γιατί ίσως κάποια στιγμή παραφερθείτε και μετά θα στεναχωρηθείτε.

Μάρτιος: Ο μήνας κυλάει με ευχάριστες κοινωνικές επαφές και συζητήσεις. Κάποιο θέμα που μπορεί να παρουσιαστεί στον επαγγελματικό σας τομέα θα βρει τη λύση του αν και για κάποιες μέρες θα σας ταλαιπωρήσει. Καλό θα είναι τώρα να ασχοληθείτε περισσότερο με άτομα της οικογένειάς σας που ίσως σας έχουν ανάγκη και εσείς χωρίς να το συνειδητοποιείτε, τα έχετε παραμελήσει.

Απρίλιος: Καιρός να κάνετε έναν απολογισμό σε όλους τους τομείς για να δείτε πού τα έχετε καταφέρει και πού όχι. Αν βλέπετε πως τα οικονομικά σας δεν πάνε όπως ακριβώς θα θέλατε ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρείτε τρόπους να τα αυξήσετε. Ίσως το να ασχοληθείτε με μια νέα δουλειά να είναι η λύση... σκεφτείτε το!