Ωροσκόπιο
Μηνιαίες ΠροβλέψειςTΕΣΤ

Πόσο ΣΤΡΙΜΜΕΝΟΙ είστε;

Έρωτες, φιλίες, συνεργασίες... προσπαθείτε σε όλα να δείχνετε τον καλύτερο εαυτό σας, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι πάντα ευχάριστος σε όλους. Όσο καλά κι αν έχετε μάθει να κρύβετε τη στρυφνή πλευρά σας, κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια...
Διάβασε περισσότερα...

Το παιχνίδι της ζωής

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο υποσυνείδητό σας και να μάθετε τι είναι αυτό που διαμορφώνει τις επιλογές σας στη ζωή; Δεν έχετε παρά να κάνετε αυτό το απλό ψυχολογικό τεστ που θα σας αποκαλύψει τις βαθύτερες πλευρές της προσωπικότητάς σας και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας.
Διάβασε περισσότερα...

ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΣΚΙΑ ΜΟΥ

Πόσο καλά γνωρίζετε τον εαυτό σας; Αν συνειδητοποιήσετε τα κρυφά σας χαρακτηριστικά, μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα τα όνειρά σας πραγματικότητα και να κόψετε τις κακές συνήθειες.
Διάβασε περισσότερα...


Ποιος είναι ο πραγματικός σας ευατός;

Κάποιο λένε ότι για να μπορέσει κανείς να ολοκληρωθεί σαν άτομο πρέπει να γνωρίσει τον αληθινό εαυτό του. Αυτό το τεστ προσωπικότητας, που συνδυάζει την αρχαία σοφία με τις σύγχρονες μεθόδους ανάλυσης...
Διάβασε περισσότερα...

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου- 20 Απριλίου

Ρήμα του: Είμαι
Ρήμα του: Κόκκινο, πορτοκαλί
Τυχερά Νούμερα: 1, 25

Για κάθε ένα από τα δώδεκα ζώδια υπάρχει και ένας ανάλογος συμβολικός μύθος. Στο ζώδιο του Κριού αντιστοιχεί ο μύθος του Φρίξου και της Έλλης. Επίσης το ζώδιο αυτό έχει σχέση με τη θεά της σοφίας, Αθηνά, η οποία θεωρήθηκε μαζί με τον Άρη ως θεά του πολέμου. Η μόνη διαφορά είναι ότι η Αθηνά αντιπροσωπεύει τον πόλεμο που διεξάγεται με σύνεση και σοφία, ενώ ο Άρης συμβολίζει τον κατακτητικό και αιμοδιψή πόλεμο.