Ωροσκόπιο
Μηνιαίες ΠροβλέψειςΖΩΔΙΟ: ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο μήνα του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Το ζώδιο του Υδροχόου σχετίζεται με το μύθο του Γανυμήδη. Ο Γανυμήδης εκπροσωπεί τον ενάρετο άνθρωπο που κρίνεται ικανός να εισχωρήσει στο χώρο των υπερβατικών δυνάμεων και να λάβει μέρος στο θείο σχέδιο της δημιουργίας και της συνάντησης του κόσμου. Αλλά και με το μύθο του Προμηθέα σχετίζεται, που έφερε το φως της γνώσης, από το θεϊκό χώρο στο ανθρώπινο γένος. Άλλωστε ο Υδροχόος αποτελεί σύνολο γνώσης, πνευματικής ωριμότητας, παρέκκλισης από τις κατεστημένες αξίες και θυσίας για χάρη των άλλων. Σύμφωνα με τη μυθολογία το ζώδιο αποδίδεται στη θεά Ήρα, στην πιο ανυπότακτη θεότητα του Ολύμπου.

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου- 20 Απριλίου

Ρήμα του: Είμαι
Ρήμα του: Κόκκινο, πορτοκαλί
Τυχερά Νούμερα: 1, 25

Για κάθε ένα από τα δώδεκα ζώδια υπάρχει και ένας ανάλογος συμβολικός μύθος. Στο ζώδιο του Κριού αντιστοιχεί ο μύθος του Φρίξου και της Έλλης. Επίσης το ζώδιο αυτό έχει σχέση με τη θεά της σοφίας, Αθηνά, η οποία θεωρήθηκε μαζί με τον Άρη ως θεά του πολέμου. Η μόνη διαφορά είναι ότι η Αθηνά αντιπροσωπεύει τον πόλεμο που διεξάγεται με σύνεση και σοφία, ενώ ο Άρης συμβολίζει τον κατακτητικό και αιμοδιψή πόλεμο.

ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
Πώς να την αντιμετωπίσετε
χωρίς φάρμακα

Νιώθετε μελαγχολικοί, έχετε χάσει την όρεξή σας για τη ζωή, αισθάνεστε μειονεκτικά απέναντι στους άλλους; Μήπως η παραμικρή δραστηριότητα σας φαίνεται Γολγοθάς; Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πρώτα σημάδια της κατάθλιψης. Πολεμήστε την στη ρίζα της!

Αγ. Βαλεντίνος
Πείτε το σ'αγαπώ με έξυπνους τρόπους

Όποια κι αν είναι η κατάσταση που επικρατεί στη σχέση σας, υπάρχουν ένα σωρό τεχνάσματα που θα σας βοηθήσουν να σαγηνεύσετε τον σύντροφό σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκει. Άλλοι προτιμούν ακριβά δώρα, άλλοι ένα καλό γεύμα, άλλοι μια εκδρομή στο βουνό. Μερικοί είναι ικανοποιημένοι κουβεντιάζοντας μπροστά στο τζάκι. Μάθετε πώς θα ευχαριστήσετε περισσότερο τον καλό σας ή την καλή σας,
προσφέροντάς του αυτό που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του ζωδίου του.

Ώρα να γιορτάσουμε
τον έρωτα!

Ο Φεβρουάριος θα μας ωθήσει να δώσουμε περισσότερη έμφαση στην προσωπική μας ζωή, να ζήσουμε έντονες στιγμές με το σύντροφό μας ή με το πρόσωπο που ελκύει το ερωτικό μας ενδιαφέρον και να ξεφύγουμε για λίγο από τις πιέσεις της δύσκολης καθημερινότητάς μας. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα μας προσθέσει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας για να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντική είναι η συναισθηματική μας ισορροπία.

EIΔIKA ΘEMATA

Ψυχολογία
Κατάθλιψη, Βρείτε τρόπους να την αντιμετωπίσετε.

Αγιος Βαλεντίνος
Γιορτάστε την ημέρα των ερωτευμένων

ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
Προσωπικές προβλέψεις από τους αστρολόγους
του Ωροσκοπίου

CELEBRITIES
Κατερίνα Παπουτσάκη - Δημήτρης Ουγγαρέζος

Tαρo - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Aπαντήσεις στα δικά σας γράμματα

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ
Aριθμοί και προβλέψεις για τον μήνα Φεβρουάριο

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
Γιορτές αγάπης

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ
Το θαύμα της Παναγίας της Λούρης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
Aπό τον Γιάννη Γιαλαμά

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Tο ζώδιο του μήνα, βήμα προς βήμα

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
Όλα αλλάζουν εσύ;

Aπό τον Kριό στον Iχθύ...

ΟΥΡΑΝΟΓΡΑΜΜΑ
O χάρτης του Ουρανού, οι πλανητικές ώρες και οι διελεύσεις της Σελήνης.

ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Πλαντήτες στον 6ο Οίκο, τον οίκο της πρακτικής σκοπιμότητας.

ΚΟΣΜΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ