Ωροσκόπιο
Μηνιαίες ΠροβλέψειςΕβδομαδιαίες Προβλέψεις

Κριός

Αυτή η εβδομάδα φαίνεται να ξεκαθαρίζει υποθέσεις που σας ταλαιπωρούσαν από παλιά τόσο με συνεργάτες όσο και με το σύντροφό σας. Αυτή την περίοδο θα νιώθετε περισσότερο ώριμοι και σταθεροί με αποτέλεσμα να κατακτήσετε τους στόχους που είχατε θέσει. Αισθηματικά: Στον αισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι θα αποφασίσετε ένα ταξίδι, ίσως και στο εξωτερικό, και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να δείτε κάποιο πρόσωπο από τα παλιά να επιστρέφει και να σας διεκδικεί και πάλι. Μην βιαστείτε να απορρίψετε την πρότασή του. Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα δεν θα λείπουν ούτε οι ευκαιρίες ούτε οι προσφορές και είναι στο χέρι σας να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές. Κάποιοι από εσάς ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας ή να ξεκινήσετε κάτι δικό σας.

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει αισιόδοξους και δυναμικούς. Είστε αποφασισμένοι να βάλετε τάξη στη ζωή σας και να αφοσιωθείτε στους στόχους σας. Αισθηματικά: Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι διανύετε μία περίοδο ευτυχίας αφού έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που είχαν παρουσιαστεί στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας συνεπάρει και δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Επαγγελματικά: Η επαγγελματική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα αυτή την περίοδο και θα είναι ο τομέας όπου θα μπορέσετε να επεκτείνετε τη δράση σας, να δοκιμάσετε νέες ιδέες και τελικά να επωφεληθείτε και οικονομικά. Κρατήστε όμως χαμηλούς τόνους και μην αφήσετε την επιτυχία σας να σας οδηγήσει σε αλαζονική συμπεριφορά.

Δίδυμοι

Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να σας απασχολεί έντονα αυτό το διάστημα. Παρότι στην αρχή της εβδομάδας θα νιώθετε απογοητευμένοι γιατί θα δείτε τα σχέδιά σας να καθυστερούν, στην πορεία όμως θα έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν και να τα αποκτήσετε. Αισθηματικά: Αλλά και η αισθηματική σας ζωή παύει να χαρακτηρίζεται από μονοτονία και ρουτίνα. Αποφασίζετε επιτέλους να αφήσετε τη μοναξιά και είστε έτοιμοι να ερωτευθείτε ξανά. Αυτή την περίοδο ασκείτε μία περίεργη γοητεία με αποτέλεσμα να έλκετε στη ζωή σας αρκετά και ενδιαφέροντα πρόσωπα. Βγείτε, χαρείτε, διασκεδάστε και αφήστε πίσω τα παλιά. Επαγγελματικά: Σας περιμένουν σημαντικές αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο αφού η αξία σας πλέον αναγνωρίζεται και ανταμείβεται από τους ανωτέρους σας.

Καρκίνος

Ιδιαίτερα ευνοϊκή θα είναι για εσάς αυτή την εβδομάδα. Πολλά από τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα, ενώ σχέδια για τα οποία αγωνίζεστε εδώ και καιρό, παίρνουν επιτέλους σταθερή μορφή. Αισθηματικά: Στον αισθηματικό τομέα επικρατεί ένα κλίμα έντασης. Σχέσεις που δεν βασίζονταν σε γερά θεμέλια φαίνεται να οδηγούνται σε οριστική ρήξη. Εάν όμως δείτε την κατάσταση ψύχραιμα και ρεαλιστικά θα αντιληφθείτε ότι η σχέση σας είχε τελειώσει εδώ και καιρό, απλά τη συντηρούσατε. Επαγγελματικά: Παρότι το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πολλά σκαμπανεβάσματα και καθυστερήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και αγωνιστήκατε σκληρά για να αποδείξετε ότι αξίζετε, τώρα ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε αυτό που επιθυμούσατε

Λέων

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας προσπαθήστε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να επιδείξετε πειθαρχία και μέτρο στις αποφάσεις που καλείστε να πάρετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Αισθηματικά: Στον αισθηματικό τομέα υπάρχουν πολλές εντάσεις. Τη μία είστε χωρισμένοι, την άλλη τα ξαναβρίσκετε με το σύντροφό σας. Μην αφήσετε το στρες της επαγγελματικής σας ζωής να επηρεάσει τη σχέση σας. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για ένα χωρισμό ή μία νέα σχέση αυτή την περίοδο γιατί αργότερα θα βρεθείτε σε δίλημμα. Επαγγελματικά: Αν και οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί που υπήρχαν φαίνεται να έχουν υποχωρήσει, εντούτοις τα σχέδιά σας φαίνεται να καθυστερούν. Δείξτε λίγη υπομονή γιατί στο τέλος θα δικαιωθείτε.

Παρθένος

Επιτέλους αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να πραγματοποιήσετε κάθε σας επιθυμία και να δώσετε φτερά στα όνειρά σας. Αισθηματικά: Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι διανύετε την καλύτερη περίοδο στη σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι μέσα από γνωριμίες που θα κάνετε είναι πιθανό να γνωρίσετε το άλλο σας μισό. Επαγγελματικά: Θα υπάρχουν μεν αυξημένες απαιτήσεις και δοκιμασίες σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά σας περιμένει μία σημαντική επιτυχία, η οποία στην πορεία θα σας ανοίξει και άλλους ορίζοντες.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας. Πολλές από τις φιλοδοξίες σας θα πραγματοποιηθούν στον επαγγελματικό τομέα αρκεί να συνεχίσετε να λειτουργείτε με τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που σας χαρακτηρίζει. Αισθηματικά: Στον αισθηματικό τομέα προσπαθείτε να ξεδιαλύνετε τα κακώς κείμενα στη σχέση σας. Προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές και να εξετάσετε με προσοχή εάν η σχέση σας έχει γερές βάσεις και στηρίζεται στο σεβασμό. Κάποιες σχέσεις, ακόμη και μακροχρόνιες, ίσως οδηγηθούν σε διάλυση. Επαγγελματικά: Φροντίστε να κρατήσετε τα σχέδιά σας μυστικά γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιοι να προσπαθήσουν να επωφεληθούν, βάζοντας φρένο στη δική σας εξέλιξη.

Σκορπιός

Ο επαγγελματικός τομέας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στους στόχους σας, έστω και αν χρειαστεί να κουραστείτε λίγο παραπάνω, για να μπορέσετε να σταθεροποιήσετε τη θέση σας. Αισθηματικά: Ο αισθηματικός τομέας όμως, σας επιφυλάσσει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις και αναμένεται άκρως ενδιαφέρων. Νέα πρόσωπα και καινούργιοι έρωτες θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σας και θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ευχάριστες αλλά και ρομανικές στιγμές. Μη λειτουργήσετε όμως ανεύθυνα και θέσετε σε κίνδυνο μία ήδη υπάρχουσα σχέση, γιατί αργότερα μπορεί να μετανιώσετε. Επαγγελματικά: Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις εάν δεν ακούσετε και μία δεύτερη γνώμη από ανθρώπους που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε εδώ και καιρό.

Τοξότης

Θα παρουσιαστούν αρκετές αντιξοότητες και καταστάσεις που δεν είχατε υπολογίσει, αλλά μη χάνετε το κουράγιο σας και μην εγκαταλείπετε. Μπορεί να κουραστείτε ή να χρειαστεί να θυσιάσετε ένα κομμάτι της προσωπικής σας ζωής αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Αισθηματικά: Και η αισθηματική σας ζωή όμως, παρουσιάζει δυσκολίες. Καλείστε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας αλλά δεν είστε και τόσο σίγουροι για το τι θέλετε. Αν νιώθετε ότι πλήττετε ή ότι η σχέση αυτή δεν σας προσφέρει αυτά που θέλετε είναι καλύτερα να την τελειώσετε τώρα και να μην την αφήσετε να διαιωνίζεται και να σας κουράζει ψυχολογικά ακόμη περισσότερο. Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να παλέψετε αρκετά για να καταφέρετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα οι υποθέσεις που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα συνεχίζουν να προωθούνται με ευνοϊκό τρόπο και το μόνο που θα πρέπει να κάνετε από την πλευρά σας είναι να συνεχίσετε να δραστηριοποιήστε με την ίδια τακτική. Μην παραμελείτε όμως τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Αισθηματικά: Το θετικό είναι ότι έχετε όλη την καλή διάθεση να δημιουργήσετε μία ιδανική κατάσταση στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα γι’ αυτό αφιερώστε τους λίγο χρόνο και ακούστε τις επιθυμίες τους. Επαγγελματικά: Τόσο τα επαγγελματικά σας όσο και τα οικονομικά σας φαίνεται να είναι σταθερά αυτό το διάστημα και ίσως να έχετε και απρόσμενα κέρδη.

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά σας θέματα μπαίνουν και πάλι σε τροχιά ανόδου αν και θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Ευτυχώς για εσάς τα μέλη της οικογένειας αλλά και οι φίλοι σας βρίσκονται στο πλευρό σας και σας στηρίζουν. Αισθηματικά: Στον αισθηματικό τομέα φανείτε συγκρατημένοι, δείτε τι πραγματικά είναι αυτό που θέλετε και πάρτε τις αποφάσεις σας. Στον οικονομικό τομέα οι επενδύσεις και οι αγορές σάς ευνοούν. Επαγγεματικά: Αν κινηθείτε με σύνεση και μέτρο θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε όλα τα σχέδιά σας και η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

Ιχθύες

Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ σημαντική για εσάς. Είναι καιρός να χαλαρώσετε και να διαθέσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Συζητήσεις, συναντήσεις και ευχάριστες επαφές ομορφαίνουν την καθημερινή σας ζωή. Αισθηματικά: Στα μέσα της εβδομάδας κάτι αναπάντεχο σας ξαφνιάζει ευχάριστα αφού ένας νέος έρωτας εμφανίζεται στη ζωή σας και σας απογειώνει. Φανείτε όμως επιφυλακτικοί και αφήστε το χρόνο να σας δείξει αν πρόκειται για κάτι σταθερό και με προοπτικές. Επαγγελματικά: Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν που σας πιέζουν ιδιαίτερα και είναι καιρός να τις ρυθμίσετε.


*Κάλεσε τώρα στο 14522 για να μιλήσεις με τους κορυφαίους αστρολόγους για ότι σε απασχολεί !!!