Ωροσκόπιο
Μηνιαίες ΠροβλέψειςΔίδυμος 22 Μαΐου - 21 Ιουνίου

Δίδυμοι

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα έρχεται για να σας τραβήξει λίγο το αυτί για θέματα που έχετε αμελήσει και τώρα τα βρίσκετε γιγαντωμένα μπροστά σας. Πίεση και άγχος σας χαρακτηρίζει το πρώτο δεκαήμερο αλλά ευτυχώς μετά το κλίμα αλλάζει κι εσείς ξαναβρίσκετε το κέφι και τη ζωντάνια σας αφού ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, στις 16 του μήνα και ο Ήλιος στις 21 περνάνε στο ζώδιό σας. Προς το τέλος του μήνα και κυρίως γύρω στις 25 που έχουμε έκλειψη Σελήνης ας είστε προσεκτικοί στον ερωτικό σας τομέα γιατί κάποια σύννεφα είναι πιθανόν να παρουσιαστούν και μάλιστα από το πουθενά.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από τις 9 του μήνα έρχεται στο ζώδιό σας και σας προσφέρει απλόχερα τη γοητεία της και τον ερωτισμό της. Οι περισσότεροι από εσάς αυτόν τον μήνα βιώνετε τον έρωτα δυνατά και ασυγκράτητα! Μόνιμες σχέσεις ανανεώνονται και καινούργιες δημιουργούνται στα ξαφνικά. Μόνο η έκλειψη της Σελήνης στις 25 σάς βάζει κάποιο φρένο στις ερωτικές σας βλέψεις αλλά ευτυχώς δεν είναι για πολύ...

Επαγγελματικά

Πολυπράγμονες όπως είστε και αυτόν τον μήνα δεν πρόκειται στιγμή να πλήξετε αφού οι ιδέες θα κατακλύζουν το μυαλό σας. Από τα μέσα του μήνα και μετά βάλτε σε εφαρμογή νέα προγράμματα και μην ανησυχείτε, όλα θα πάνε καλά αρκεί εσείς να μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο. Οικονομικά ίσως θα πρέπει να προσέξετε τις τελευταίες μέρες του μήνα μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ