Ωροσκόπιο
Μηνιαίες ΠροβλέψειςCelebrities

ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ

Η Σκάρλετ Γιόχανσον γεννήθηκε στον αστερισμό του Τοξότη, ένα ζώδιο που φημίζεται για τη φιλική και εξωστρεφή του φύση. Όμως οι δυνατές όψεις των άλλων πλανητών στον αστρολογικό της χάρτη προσθέτουν μια νότα μυστηρίου στην πρόσχαρη προσωπικότητά της, κάτι που την οδήγησε να γίνει μια από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ.

Εξωτερικά η ξανθιά ηθοποιός και μούσα του Γούντι Άλεν τα τελευταία χρόνια έχει την ευχάριστη όψη του Τοξότη, όμως μέσα της κρύβει πολλά περισσότερα από όσα αφήνει να φαίνονται. Σίγουρα πρόκειται για μια πανέμορφη κοπέλα, που εκπέμπει τη γοητεία των παλιών σταρ του Χόλιγουντ, όμως η φήμη της δεν βασίζεται αποκλειστικά στην εμφάνισή της. Κάτω από αυτά τα έντονα σμιλευμένα ζυγωματικά και τα σαρκώδη χείλη κρύβεται μια έντονη, κάπως μυστηριώδης προσωπικότητα, που της χάρισε την επιτυχία. Σαν Τοξότρια, δείχνει άτομο που μπορεί κανείς να το προσεγγίσει εύκολα και δεν μοιάζει καθόλου με τις σύγχρονες σταρ που αντιμετωπίζουν με ψυχρό ύφος όσους προσπαθούν να τις πλησιάσουν. Η ζεστασιά που εκπέμπει μαγεύει το κοινό που παρακολουθεί τις ταινίες της και τη βοηθάει να γίνει περισσότερο πειστική στους ρόλους που υποδύεται. Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι μια σύγχρονη σταρ, που όμως καταφέρνει να παραμένει προσγειωμένη. Ίσως γι αυτό ένας από τους πιο ποιοτικούς σκηνοθέτες, ο Γούντι Άλεν, την επιλέγει ως πρωταγωνίστρια στις ταινίες του, κάτι που φυσικά έχει ανεβάσει τις μετοχές της στο χρηματιστήριο του Χόλιγουντ.
Αυτή η αυτοσυγκράτηση οφείλεται στην Αφροδίτη, πλανήτη της ομορφιάς, που στην περίπτωση της γλυκιάς ηθοποιού βρίσκεται στο πειθαρχημένο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτή η θέση χαρίζει στη Σκάρλετ ωριμότητα, αφοσίωση στους στόχους και αυτοέλεγχο, προσδίδοντας μια γήινη ποιότητα στον ανέμελο, φλογερό Τοξότη. Ίσως γι αυτό, αν και είναι πολύ νέα, δείχνει σοφότερη για τα χρόνια της. Ο Αιγόκερως χαρακτηρίζεται από σεμνότητα κι η θέση της Αφροδίτης σ' αυτό το ζώδιο υποδηλώνει ότι το άτομο δεν διψάει για αγάπη και προσοχή (ή τουλάχιστον δεν το δείχνει). Από μόνη της αυτή η θέση θα μπορούσε να κάνει το άτομο ψυχρό και απόμακρο, αλλά σε συνδυασμό με τον Ήλιο στον φιλικό Τοξότη, δημιουργεί την τέλεια σταρ, αυτή που δείχνει τόσο οικεία και συνάμα τόσο γοητευτική. Θα λέγαμε ότι η Σκάρλετ είναι από τις κοπέλες που δεν συνειδητοποιούν πόσο όμορφες είναι, και οπωσδήποτε δεν στηρίζονται στην εξωτερική τους εμφάνιση για να προχωρήσουν στη ζωή. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ποτέ δεν ικανοποιείται με τις προσωρινές επιτυχίες και αυτό δείχνει ότι η γλυκιά ηθοποιός θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για να εξελιχθεί στην καριέρα της, αντί να επαναπαυθεί στις μέχρι σήμερα επιτυχίες της περιμένοντας να της προτείνουν τον επόμενο καλό ρόλο. Επίσης, ο Δίας δίπλα στην Αφροδίτη, σαν πλανήτης που διευρύνει τους ορίζοντες, την κάνει πάντα να περιμένει περισσότερα από τον εαυτό της, παρέχοντάς της κίνητρα να προσπαθεί να βελτιώνεται στη δουλειά της. Ο Δίας και η Αφροδίτη θεωρούνται από τους πιο ευεργετικούς πλανήτες, και το γεγονός ότι γειτονεύουν στο χάρτη της Γιόχανσον της προσδίδει περισσότερα χαρίσματα.
Μια άλλη όψη, που επίσης μετριάζει την παρορμητικότητα του Τοξότη, είναι η θέση του Άρη, πλανήτη της δράσης, στον ψύχραιμο Υδροχόο. Η Σκάρλετ διαθέτει δύναμη και πάθος, αλλά τα χαλιναγωγεί και τα εκδηλώνει μόνο όταν θέλει εκείνη να δείξει πόσο δυναμική είναι. Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και συνδέεται με το πνεύμα και τη διανόηση, ενώ παράλληλα θεωρείται από τα πιο ανεξάρτητα ζώδια. Αυτό δείχνει ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον παίρνει τη δουλειά της στα σοβαρά, δεν ενδιαφέρεται για εφήμερες επιτυχίες και ακολουθεί πάντα το δρόμο που διαλέγει η ίδια, χωρίς να επιτρέπει στον εαυτό της να παρασυρθεί από τις υποδείξεις των άλλων. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα, παρά τη γλυκιά εξωτερική της εμφάνιση. Επίσης, το δυνατό τετράγωνο 90 μοιρών του Άρη με τον πανίσχυρο Πλούτωνα, κυβερνήτη του Σκορπιού, εξηγεί γιατί αυτή η φαινομενικά εύθραυστη ξανθούλα αποπνέει τόσο έντονο ερωτισμό και μαγνητίζει τα πλήθη, χωρίς η ίδια να κάνει καμία προσπάθεια γι' αυτό.